VM Festen 2018 – Fotbollsfest i 31 dagar

I sommar ska Sveriges herrar spela fotbolls-VM för första gången på 12 år. I Umeå kommer det att resultera i en VM-fest mitt på Rådhustorget.

Under hela fotbolls-VM (14 juni-15 juli) anordnar den Umeåbaserade eventbyrån X Event en VM-fest mitt i centrala Umeå.

På Rådhustorget kommer det att finns ett tält med plats för 300 personer och dessutom en uteservering för 200-600 personer (beroende på match) – och förstås visas matcherna på storbildsskärmar. I tältet kommer mat och dryck finnas till försäljning.

Vi hoppas på en publikfest i en hel månad och möjligheten att tillsammans se massor av fantastiska matcher.

Runt omkring uteserveringen kommer det att rymmas ytterligare ett par tusen personer som kan se på matcherna utan kostnad. Det kommer även att anordnas andra aktiviteter tillsammans med våra sponsorer och partners under den månad som evenemanget pågår. Detta kommer löpande att läggas ut på vår hemsida.

Skiss av VM Festen