Det mycket populära coverbandet Riff Raff Ruff kommer till VM Festen och värmer upp publiken inför Sverige-Sydkorea (18 juni) och Mexiko-Sverige (27 juni).

Säkra din plats på VM Festen idag genom att köpa matchpaket eller boka bord!

Om Riff Raff Ruff:
Partyorkestern riff riff ruff startades 1997 som ett renodlat coverband med inriktning på partymusik med bra drag. 50-talsrock, disco, schlager, hårdrock – Idag finns allt från Elvis via AC/DC och Gyllene Tider till Swedish House Mafia på repertoaren och allt framförs live utan förinspelad musik. Då bandet är en trio med trummor, bas och gitarr så blir allt förpackat i en något rockigare kostym. Sedan starten har det avverkats ca. 100 spelningar per år och sedan 2002 består bandet av samma killar. Samtliga i bandet kommer ursprungligen från Bjurholm men är sedan 2000 bosatta i Umeå.