Bordsbokning

Från 1 juni välkomnar vi våra gäster att boka bord. Det finns ett begränsat antal platser tillgängliga för bordsbokning och först till kvarn gäller.

HUR FUNKAR DET?

Du bokar bord genom att klicka på ”påbörja bordsbokning” till höger. Välj det datum och den tid du önskar att boka samt antal personer. Du får sedan fylla i dina kontaktuppgifter. Därefter trycker du på ”Boka” och sedan är du klar. Observera att din bokning är först bekräftad när du fått ett bekräftelsemail från oss.

När du bokar bord bokar du platser på vår uteservering. Bordsbokningar gäller för den sittningstid som finns specificerad i vårt bokningssystem. För speciella önskemål ber vi dig kontakta oss.

Vi tar emot bordsbokningar för max 6 personer. Vill du boka ett större sällskap ber vi dig kontakta någon av våra säljare för att göra en gruppbokning.

Genom att boka bord godkänner du våra villkor för bordsbokning (se nedan).

Välkomna!

Kan du inte komma och har en bordsbokning?

Kan delar av, eller hela ditt sällskap inte komma ber vi er avboka eller ändra er bordsbokning. Eftersom det är många som vill gå på VM Festen är vi tacksamma för att ni avbokar hela eller del av er bokning.

BOKNINGSVILLKOR

Vid bordsbokning förbinder sig hela ditt sällskap till att köpa mat och dryck på plats. En bordsbokning är giltig för den sittningstid som står specificerad vid bokningstillfället. 18 års åldersgräns gäller. Minderåriga kan följa med i målsmans sällskap. Bordsbokningar gäller endast på vår uteservering.

Fullföljer ditt sällskap inte våra villkor äger vår personal rätt att neka er plats på VM Festen.

Boka bord

Gör en bordsbokningsförfrågan via vårt formulär.
PÅBÖRJA BORDSBOKNING

Avbokning

Vi är tacksamma om ni avbokar eller ändrar er bordsbokning om hela, eller delar av ert sällskap inte kan komma.

KONTAKTUPPGIFTER

christopher@xevent.se
Tel: 090-15 49 51